WordPress tanácsadás, kódolás, segítség és dizájn

Honlapépítés valódi szakmai háttértudással

Cser Hajnalka vagyok, sitebuilder és WordPress-szakértő – honlapokat építek.
Elsősorban WordPress-alapú weboldalakat készítek, mert ez a népszerű, egyszerűen használható honlapmotor lehetővé teszi, hogy a kész weboldalt külön segítség nélkül is tudd bővíteni, frissíteni, módosítani. A honlap valóban a tiéd lesz, nem kelljen mindig programozóra várni, ha át szeretnél írni egy árat, vagy dátumot. Mindegy, hogy csak egy homályos elképzelésed van, egy fotód álmaid honlapjáról, vagy a nulláról kell összerakni, keress bátran!

Informatikus végzettségem van, és több mint 9 éve dolgozom az IT-szektorban: ez azt jelenti, hogy nem csak a csilli-villi kész sablonokhoz értek, hanem azt is pontosan tudom, mit, és miért úgy csinálnak. Olyan vagyok, mint Neo a Mátrixban: látom a kódokat, és könnyedén át is tudom írni őket, ha a sablonos megoldások helyett valami egyedire vágysz.

Ha te magad szeretnéd elkészíteni a honlapodat, és elakadtál, ha készen van, csak egy kisebb módosítás szükséges, vagy ha megoldhatatlannak látszó hiba csúszott a weboldaladba, akkor is keress bátran – szeretem a kihívásokat!

Amiben segíteni tudok:

Neked miben segíthetek?

Posted on: 2017-01-04, by :