Árak

A táblázatban a leggyakrabban kért szolgáltatások árait találod. Ha még nem vagy biztos benne, hogy is kell neked, akkor görgess lejjebb, a táblázat alatt részletes magyarázatot találsz. Ha még így sem tudod – vagy egyedi szolgáltatásra van szükséged – akkor kattints ide.

MegnevezésNettó ár
Webdesign tervezés (csak moodboard és arcullatterv készítést tartalmaz)100.000 Ft-tól
Weboldal készítés, WordPress CMS-el, hozott/vásárolt sablonnal125.000 Ft-tól
Weboldal készítés tervezéssel (szerkezeti terv), WordPress CMS-el, saját fejlesztésű sablonnal (arculatterv nélkül, azonnali kódolással)175.000 Ft-tól
Sitebuild, hozott design alapján, statikus HTML alapú honlap elkészítéséhez100.000 Ft-tól
Sitebuild, hozott design alapján, WordPress CMS alapú honlap elkészítéséhez150.000 Ft-tól
Webáruház készítése WordPress CMS-el, hozott/vásárolt sablonnal175.000 Ft-tól
Statikus HTML alapú sales oldal sitebuild (akár WordPress oldalba építve), hozott szöveg és tartalom alapján80.000 Ft-tól
WordPress rendszer és/vagy bővítmény telepítés10.000 Ft-tól
Adatbázis és/vagy teljes weboldal biztonsági mentés készítése10.000 Ft-tól
Sitebuild, WordPress, általános honlap segítségnyújtás / tanácsadás8.000 Ft/óra

Mit takarnak pontosan a fenti szolgáltatások?

 • Webdesign tervezés: az arculat, “kinézet” megtervezése Photoshopban vagy Illustratoban. Ez csak a látvány – a színek meghatározása, a menüpontok megtervezése, a honlap elrendezése, ez még nem egy működő weboldal!
 • Weboldal készítés, WordPress CMS-el, hozott/vásárolt sablonnal: ezt akkor válaszd, ha egy meglévő sablont szeretnél a weboldaladra. A sablont te választod ki, de természetesen segítek, ha szeretnéd. Ebben az árban benne van a WordPress és a sablon telepítése, testreszabása, beállítása. A szolgáltatás ára a sablon árát nem tartalmazza!
 • Weboldal készítés tervezéssel, WordPress CMS-el, egyedileg készített sablonnal:
  ezt akkor válaszd, ha:  
  • nincs szükséged külön arculattervre, csak egy szerkezeti felépítésre, és utána azonnal kódolom a sablont
  • nem találtál olyan sablont, ami a leginkább illik a weboldaladhoz
  • konkrét elképzeléseid vannak, mit szeretnél
  • olyan honlapot akarsz, amihez még csak hasonló sincs a világhálón.
  • Ez esetben összerakok neked egy teljesen egyedi sablont. Az ár tartalmazza a Wordpress telepítését, a kódolást,  sablon kialakítását, beállítását.
 • Sitebuild, hozott design alapján, statikus HTML alapú honlap elkészítéséhez: erre akkor van szükséged, ha már van egy konkrét elképzelésed, meg is tervezte neked valaki (akár én, az 1. pontban:)), és szeretnéd, ha valaki felépítené. Tehát van egy már kész Photoshop terved, amit én lekódolok honlappá. Ez a szolgáltatás NEM WordPress oldalak felépítésére vonatkozik, hanem hagyományos statikus HTML oldalakra – például egy bemutatkozó oldal. Az ilyen típusú oldalakon utólag csak akkor tudsz változtatni, beleírni, bővíteni, ha értesz a HTML-hez, vagy ha megkérsz engem.
 • Sitebuild, hozott design alapján, WordPress CMS alapú honlap elkészítéséhez: ha már van kész design (vagyis van egy kész Photoshop design a kezedben), és WordPress alapú honlapot szeretnél, akkor a tervek alapján lekódolom, összeállítom neked. 
 • Webáruház készítése WordPress CMS-el, hozott/vásárolt sablonnal: ha van egy sablonod, csinálok neked egy webshopot:) A szolgáltatás ára a sablon árát nem tartalmazza!
 • Statikus HTML alapú sales oldal sitebuild (akár WordPress oldalba építve), hozott szöveg és tartalom alapján: szeretnél egy ütős értékesítési oldalt? Akkor erre van szükséged! A hozott tartalmat gatyába rázom úgy, hogy az a lehető legtöbb vásárlást generálja és a lehető legtöbb bevételt termelje neked. Ez a szolgáltatás egy statikus HTML oldal elkészítése, vagyis ez az oldal NEM WordPresses lesz, csak akkor tudod módosítani, szerkeszteni, ha értesz a HTML-hez, vagy ha megkérsz engem.
 • WordPress rendszer és/vagy bővítmény telepítés: nincs még WordPress a tárhelyeden? Vagy már van egy jól működő honlapod, de szeretnéd egy új bővítménnyel felturbózni? Megcsinálom neked:)
 • Adatbázis és/vagy teljes weboldal biztonsági mentés készítése: A rendszeres biztonsági mentés elengedhetetlen, hiszen még a legjobban bebiztosított honlapoknál is előfordulhat olyan támadás, leállás, ami miatt “elszáll” az egész. Ugye nem szeretnéd nulláról újraépíteni a honlapodat? Ahogy a közmondás is tartja: “Bízzál Istenben és ments rendszeresen!”
 • Sitebuild, WordPress, általános honlap segítségnyújtás / tanácsadás: úgyis mondhatnánk, hogy ez az “egyéb”. Ha csak egy kis segítségre van szükséged, ha csak egy dolgot kell megcsinálni, vagy csak kicsit javítani, vagy kérdésed van, akkor kérd az óradíjas szolgáltatást!