Ügyfél vélemények

KOVÁCS DÓRA – kovacsdora.hu

Köszönöm! Nagyon tetszik a végeredmény, és nagyon szimpatikus a hozzáállásod, hogy sosem mondod, hogy „azt nem lehet!” 🙂

Kovács Dóra – kovacsdora.hu

DR. KENGYEL-KOSZTKA RITA – JOGISZAKFORDITAS.HU

Azoknak ajánlom Hajnit elsősorban,akik ugyanannyira nem értenek az informatiķához mint én, de mindenképpen valami egyedi és nívós honlapot szeretnének, amiről persze konkrét elképzeléseik nincsenek, csak annyi, hogy “legyen jó”. Ha Hajnira bízzák, a végén jó lesz.

Hajni két legnagyobb erőssége a türelme, s hogy mindenre talál megoldást. Ezek kellettek ahhoz, hogy jól boldoguljon egy olyan, kukacoskodásra hajlamos megrendelővel is mint amilyen én vagyok. Örülök, hogy együtt dolgozhattunk.

Dr. Kengyel-Kosztka Rita – jogiszakforditas.hu


FIZL KATA – BABAJELNYELV.HU

Hajnival öröm dolgozni, mert mindig tudja, hogy mire van szükségem, még akkor is ha nálam még nem fogalmazódott meg teljesen. 🙂

Pillanatok alatt átlátja a problémát és szinte azonnal neki is esik a feladatnak, melyet precízen és gyorsan meg is  old. Rugalmas, gyors, pillanatok alatt felvette velem a  ritmust és ami a legfontosabb, hogy az egyszerűbb kérdéseimre is türelmesen és kielégítően válaszolt.  Mindenkinek ajánlom a Netboszit, varázsseprűjével és a csodapálcájával pikk pakk rendbe teszi az online dolgaidat!

Fizl Kata, babajelnyelv.hu


GULYÁS ZSUZSA – EGÉSZSÉG40FELETT.HU

Hajnival olyan volt együtt dolgozni, mintha egy régi kedves ismerősömmel dolgoznék egy közös terven.

Abszolút közvetlen, kedves és türelmes.

Eredetileg azért fordultam Hajnihoz, mert azt hallottam róla, hogy a WordPress-nek a “minden tudója” és mint kiderült valóban egy kreatív, rugalmas és kiváló szakértő, aki ötleteket ad és elmagyarázza ha valamit nem értek 🙂

Gulyás Zsuzsa, egeszseg40felett.hu


C. SZABÓ HELGA – MODERNANYU.HU

Azoknak ajánlom Hajnit elsősorban, akik kezdő vállalkozóként weboldal készítésbe vágják a fejszéjüket. Bármilyen szinten is álljanak Hajni segíteni tud. Akár teljes weboldal elkészítésről van szó, akár arról, hogy a teljes oldal egy részeit kellene elkészítenie, akár egyszerűen csak iránymutatásra, tanácsadásra van szükségetek.

Megtanultam Hajnitól, hogy én is könnyedén változtathatom a saját oldalamat, megtanultam tőle az apró trükköket, pedig régen elképzelhetetlenek tartottam volna, hogy képes leszek alap html forrásba bütykölni, most pedig már ez is egészen természetes.

C. Szabó Helga, modernanyu.hu


DÓCZI ILONA – MAGYARRAHANGOLVA.COM

Eredetileg azért fordultam Hajnihoz, mert többször is azt olvastam, hogy kiválóan ért a WordPress alapú honlapokhoz, sőt a kódoktól sem ijed meg, hiszen azok a barátai.
Egy sablon testreszabásában segített nekem, és a munka során kiderült, hogy a fentiek valóban igazak.
Azoknak ajánlom Hajnit elsősorban, akik a nulláról szeretnék felépíteni a honlapjukat, de nem mernek hozzákezdeni egyedül, illetve azoknak, akiknek már van weboldala, de elakadtak a fejlesztésében.

Dóczi Ilona, magyarrahangolva.com


BUDAI ZSANETT – KÜLFÖLDREMEGYEK.HU

Azért fordultam Hajnihoz, mert kérdések merültek fel bennem a honlapom készítésekor, amire nem tudtam hol keressem a választ. Aztán mikor rátaláltam, pár órán belül segítséget kaptam és utána is bármikor elakadtam, mindig a rendelkezésemre állt. Erőssége, hogy türelmes, gyors és precíz. Csak ajánlani tudom mindenkinek! 🙂

Budai Zsanett, kulfoldremegyek.hu


ÖKRÖS ERIKA – ADÓBEVALLÁS-KÖNYVELÉS.HU

Hajnival olyan volt együtt dolgozni, mintha ott ült volna mellettem az irodában, pedig a város másik végéről egyeztettünk, folyamatosan láttam online, hogy mit alakít a honlapomon, és együtt döntöttünk a továbbiakról.

Azoknak ajánlom Hajnit elsősorban, akik tudják mit szeretnének, de sem idejük, sem tudásuk azt megvalósítani. Nem csak a kódok varázslója, de marketinges szemmel is nézi a honlapot, és ha hülyeséget csinálnék, akkor határozottan szól, és ajánl jobb megoldást, amit nem nehéz elfogadni.

Hajni két legnagyobb erőssége a profizmus, és a komplex gondolkodás, ő már azt is látja, ami nekem még a gondolataimban sincs, pedig elengedhetetlen a honlaphoz. Ezek kellettek ahhoz, hogy a legjobb megoldást hozza ki a még olyan száraz témából is, mint a könyvelés-adózás.

Ökrös Erika – adobevallas-konyveles.hu